Alla inlägg den 10 juni 2009

Av My - 10 juni 2009 16:10

I morse var det som jag tidigare berättat, MQ rea. Kl 7 började den och jag var tvungen att bege mig senast 7.25 därifrån. Det blev alltså en speedo-shopping.

För en gångs skull handlade jag bara det jag verkligen behövde... En korallfärgad kjol blev det. Sommarkjolar är det dåligt av i min garderob så den kommer verkligen till sin rätt! Hade även ett par jeans i handen, men nä, jag har ju faktiskt jeans. Kan ju inte handla bara för att jag ska handla, vilket jag alltid brukar göra. Jag har nog feber, verkar inte bättre...

Elina däremot shoppade en hel del! Jag hann inte kolla när du stod i provrummet, men den där vita koftan/kavajen spanade jag på och tusan att den inte fanns i en storlek större! Otroligt snygg!


Orsaken till att jag var tvungen att vara hemma i tid var för att Melins skulle förbesikta min lägenhet. Tur att jag inte beställde den besiktningen till en eftermiddag och tog komp, för han var i min lägenhet ca 3 minuter.


Jag ska snart bege mig ner till Åhlens för att shoppa mig en kjol till. Har spanat på den länge och nu är det dags! Ännu en sommarkjol, det räcker faktiskt inte bara med en...eller två.


Sluta regna!!


Å förresten, testa mammas dunderdryck vid halsont, den hjälper!!


Av My - 10 juni 2009 06:49

Kl e 6.40 o jag är redo för Mq rea! Helt sjukt vad man gör för lite kläder... Var e du Elina?

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards