Alla inlägg den 28 juni 2009

Av My - 28 juni 2009 23:26

Smakar det så kostar det!

Efter att vi städat klart Henkes lägenhet åkte vi på shoppingturné. Första stoppet blev Onoff där Henke skulle ha en HDMI-kabel (hmmm...) till sin projektor. Trodde inte den skulle kosta så många riksdaler, men självklart skulle den vara av bästa klass och gick loss på 1800:-!!!

Jag tog tillfället i akt att visa en supersnygg spegel som jag och Elina sett på Rusta förra veckan. Hör och häpna men den fick godkänt och hamnade i bilen! Nu ska den upp i hallen!

Vi körde vidare in på IKEA och hittade en gigantisk och snygg tavla över Paris. Henkes idé faktiskt och jag var inte sen att hänga på. Den kommer pryda väggen i sovrummet. Det inhandlades även vitrinskåp, skrivbord, kuddfodral och Verner. Det är en skrivbordstol...

Vi gick även in en sväng på Väla för att köpa plugg och annat smått på Claes Ohlsson. Vi gick in om Bolagret och hittade en cool fåtölj som vi nog får åka och köpa imorgon!


Imorgon är vi lediga båda två och våra gamla lägenheter ska besiktigas.  Ska bli skönt att bli av med dem!


Här är förresten ännu mera rörigt i lägenheten idag än vad det var igår. Vi har ändå packat upp väldigt mycket, men så blir det väl när man åker och shoppar...

Vi har dessutom ett tomt kylskåp och hade inget att bjuda våra vänner Dennis och Cissi på mer än kranvatten. Men som Dennis sa, "Vi kom inte hit för att äta, utan att kolla på er lägenhet."


God natt!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards