Alla inlägg under juli 2009

Av My - 5 juli 2009 23:34

Mamma hade passat Jonte i helgen och jag bestämde mig för att åka dit och hälsa på. Jonte är helt underbar, så många skratt jag fått idag! Han blir galen för att han inte förstår hur han ska ta sig framåt genom att lyfta fötterna, när vi matade honom, gjorde han rena fontänen av maten. Ska den ätas? Nä, vi blåser ut maten istället...


Mat, överallt förutom i munnen...


Av My - 5 juli 2009 19:43

Efter en hel dag på stranden var det dags att bege sig till Hbg för en tjejkväll. Jag och Josse (Elinas sambos syster) blev medbjudna till Elina och Emlans gäng. Himla trevligt att få träffa nya ansikten!

Efter en lååång trerättersmiddag och lite snacks tog vi siktet på city och Caridnal. Det dansade ett par timmar innan vi hade känningar i både knän och fötter och bestämde oss för att åka hemåt.


Jag och Emlan hade mest sällskap med våra kameror och tog en hel del bilder! Vi hittade fina bakgrunder med hjälp av gardiner och dylikt! :)



Av My - 4 juli 2009 10:36

Det är konstigt att vi inte känner oss själva bättre än så. Igår sa jag och Elina att vi skulle köra ett lugnt pass på morgonen idag. Lugnt, just för att kroppen är lite seg sedan veckans träningspass.

Vi begav oss bort till trapporna vid sjukhuset och redan efter den korta joggingturen var vi slitna i låren! :)

Vi körde lite spänst, enbenshopp, balans på platt mark och svetten droppade. Det måste ha varit över 25 grader kl 8!

Vi avslutade med ett antal omgångar hopp och snabbhet i trapporna. Sen var vi rätt nöjda.

Lätt pass? Nä, väldigt tufft, intensivt och effektivt!


Härligt!

Nu playan!

Av My - 3 juli 2009 22:15

...är ett av mina absoluta favoritgodis (mmm, jag vet att jag har mycket på den listan). Idag kände jag mig inte sugen på lösgodis så jag köpte mig två Tutti Frutti-påsar istället (ni kan vara lugna, jag ska inte äta upp dem idag). Såg ju på reklamen att det kommit en ny sort å jäklar vad goda de är! Jag rekommenderar starkt Smoothie Mix!!


Av My - 3 juli 2009 22:07

Här är vår lille Aron! Visst e han söt?

När Henke grillade idag kom en granne fram och sa att där är en fiskmås på er uteplats hela dagarna. Jasså, hmm... Hihi. Undra varför? :)

Av My - 3 juli 2009 16:19

Minus:

Sommartrafiken. Ni kan väl iallfall hålla hastigheten? Annars kör in till kanten så vi vanligt folk kan köra ordentligt!

Min sträcka till jobb som till en del går på 112:an (90km/h) körde i veckan ett par bilar i 70! Jag kan också köra den sträckan i 70 fast då är det kolmörkt och jag är livrädd för rådjur!

Det var skönt att cykla till jobb idag!


Plus:

Att jag har en veckas ledighet framför mig som börjar med en tjejkväll på lördag! Nice!

Av My - 3 juli 2009 16:01

...att det ska ta 6,5 h att få hit en tekniker för att åtgärda vårt problem med datorerna på jobb. Å ännu värre att det enbart tog honom 5 minuter att lösa det!

Av My - 3 juli 2009 13:02

Vi har rejäla problem med våra datorer på jobb. Vi har suttit här sedan kl 8...har fixat det vi kan utan dator, men nu då? Inte klokt så handikappad man är utan tekniken. Tur man har internet på mobilen!

Ovido - Quiz & Flashcards