Alla inlägg under juli 2009

Av My - 15 juli 2009 16:22



"Tiden räcker till för den som använder den"


Av My - 15 juli 2009 08:33

Igår var en sådan kväll, en riktig semesterkväll. Tisdagar är för mig heliga, det är den enda vardagskvällen som är fri från träning och då måste jag passa på att hitta på massor!

Igår träffade jag Elina, Elin och Marlan på torget för käk. Det var underbart väder! Trevligt att snacka ikapp.

Direkt när jag kom hem så var Checke och Jonas på väg för att hämta ut mig på en promenad. Å vilket tempo Jonas höll... Jag var lite sliten i kroppen efter måndagens fyspass och fick verkligen ligga i  för att hinna med! Vi stannade till vid Havsbadstjollan för glass och åt den medan powerwalken fortsatte.

Väl hemma och utmattad kom Henke hem efter sin motorcykelrunda och det blev lite kvalitetstid med honom också! Kanske inte framför hans favvoprogram men väl mina...


En underbar tisdag! Å det närmar sig dessutom fredag och överraskning...



Av My - 14 juli 2009 12:35

...att jag ALLTID lyckas spilla när jag äter! Det slår aldrig fel.

Äter jag hemma så spiller jag och oftast borta med.

Ifall jag inte spillt under en middag med Henrik så får jag en kommentar "Så duktig du är, du har inte spillt idag!" När jag sedan ska gå med min tallrik till vasken så tappar jag oftast besticken på golvet.

När jag åt middag första gången hemma hos Henriks föräldrar (kålpudding) så spillde jag sky på deras ekbord... Ekbordet hade fina spårmönster och självklart hamnade en hel del där och bordet var dessutom lite törstigt.


Idag på lunchen spillde jag lingon på mina favvobyxor!! Otippat?

Av My - 14 juli 2009 08:59

Imorse träffades jag och Emlan utanför vårdcentralen (vår rehabstation...). Vi skulle överraska vår sjukgymnast Marianne med en present!

Hon blev lite överraskad av att se oss och även orolig. "Vad har hänt? Har ni skadat er?"

Vi ville tacka henne för all hjälp hon gett oss i ca 8-9 mån. Hon är helt underbar och jag kommer sakna henne och hennes personlighet. Hon har varit guld värd för oss och utan henne hade det inte gått så smidigt och snabbt för oss!

Både jag och Emlan var överrens om att vi aldrig mer ville träffa henne, åtminstone i de byggnaderna! Marianne höll med, hon ville inte se oss mer heller... :)


Tack Marianne!

Å tack Emlan för stödet under dessa månaderna! Det har varit skönt att ha någon bredvid sig i exakt samma situation. Nu laddar vi för innebandyn!

Av My - 13 juli 2009 10:23

Då sitter man här på sin stol igen... Två jobbeveckor framför mig med många ekonomiuppgifter. Känns helt okej att jobba några dagar, tiden kommer nog gå snabbt och sen har jag 5 härliga och underbara veckor framför mig!

Känslan av att veta att jag inte kommer vara här förrän v 36 igen är lovely! Å då har jag förmodligen min licens! :)

Av My - 12 juli 2009 17:31

...till helgen som kommer! En överraskning väntar! I like a lot!

Helt perfekt inplanerat mellan de två sista jobbeveckorna.

Av My - 12 juli 2009 17:25

Igår bjöd vi in Checke och Jonas på en grillkväll. Vi trotsade vädret och satte oss på uteplatsen för att äta. Ganska blåsigt. Vissa mer sommarklädda än andra! :)

Henke fick äran att sitta bredvid Checke och det var rätt stor skillnad på hudfärgen. En av dem var ju nyss hemkommen från värmen i Frankrike.


Checke hade tagit med sig Hallon/blåbärspaj och som vanligt äter vi vaniljsås med paj!


Av My - 10 juli 2009 21:03

Minus:

Vet inte riktigt vad som ska få minus. Vädret? Visst, det har inte varit playan-väder, men det har ju ändå varit ute-väder. Hade det varit playan-väder alla dagar så hade jag ju inte hunnit med hälften...

Å jag kan inte ge minus till att tiden går för snabbt, för det har den inte gjort. Så nä, ni förstår att jag inte kommer fram till något minus.


Plus:

Att ha en ensam semestervecka mitt i allt. Super! Man hinner med så himla mycket när alla andra inte är lediga... :)

Ovido - Quiz & Flashcards