Alla inlägg under juli 2009

Av My - 26 juli 2009 14:02

Igår var en Checks kväll! Vi skulle fira in vår semester!

Jag ordnade lite mat, Flygande Jacob och vi var snälla som sa att Henke fick vara med och äta. Sen gick han in på "sitt" rum... Förmodligen lite distraherad av fnisset i vardagsrummet. Det är ju fasen vad vi fnissar! Ett tag låg vi i soffan ihopvikta och tårarna sprutade! Har vi börjat, så räcker det att vi kollar på varandra, då lägger vi oss dubbla.

Efterrätt - vaniljglass med färska blåbär och hallon och självklart godis stod på schemat, precis som vanligt.

Vi var båda väldigt på g och ville verkligen gå ut! Fast, otippat värre, blev vi lite trötta och sega framåt midnatt och beslöt oss för att hoppa utekvällen. Gamla?

Då Checke är mer mörkrädd än mig, följde jag henne hem, sen cyklade jag hem i racerfart pratandes med Checks i mobilen.


"Nu är jag innanför grind nr 1. Dörr nr 1...dörr nr 2, safe!"

Av My - 25 juli 2009 09:59

Igår när jag gick innan för dörren i lägenheten, hörde jag ett surr och tänkte, vad fasen är det?!

Kommer in i vardagsrummet och där sitter Henke, ser ut som en 5 åring på julafton, med en joystick i handen och en helikopter på golvet. Jag kan inget annat än att skratta!

När vi skulle ta en promenad träffade vi Peter. Henke berättade gladeligen om sitt nya inköp och Peter stod lika mycket i lågor! Efter någon timme får jag ett sms av Elina "Nu vill Peter också köpa en helikopter..."

Dessa grabbar.

Framåt 20-tiden sa Henke att han skulle gå upp på vinden ett tag. Han kommer tillbaka med en radiostyrd bil. Å jag skrattar igen.

Henkes kommentar:


"Du har ju sagt att jag ska ha en hobby..."

Sant.

Av My - 24 juli 2009 10:53

I och med att jag sätter minus och plus på fredagar måste jag få räkna med förra veckans helg i min slutsats! :)


Minus:

Vädret. Om det varit 25 grader och sol/halvmolnigt förra helgen hade jag badat, badat och badat på Skara Sommarland! I och med att jag är badkruka och vädret var som det var, gick inte det riktigt...


Plus:

Överraskningshelgen som var! Klockren, tipptopp, lovely...mmmmm.

Extra plus för morgonpromenader. Det är mitt nya begär, min kropp och jag mår sååååå mycket bättre! Dessutom hinner man med lite struntprat på vägen!


Så ja, då börjar jag dansa lite smått. Semestern är inom räckhåll! Vet inte riktigt om det sjunkit in?! Dessutom är det ju ingen vanlig semester. 2 veckor ledigt, 2 dagars jobb, sen 3 veckors plugg i Halmstad. Ser fram emot dessa 5 veckor!

Vissa längtar lika mycket som jag tills jag är klar med utbildningen :)

Trevlig helg!



Av My - 24 juli 2009 08:05

...på HMs höstkatalog! Väldigt mörkt och trist helt enkelt. Satt hemma hos Checke i onsdags och kolla i den, vi hittade inget WOW-plagg, inte ett enda! Igår fick jag den i min brevlåda och jag gav den ett försök till, nej, inte mycket att hänga i julgranen! Möjligtvis en kappa, men knappt.


 Bild från HMs hemsida. Så vill inte jag vara klädd i höst!

Av My - 23 juli 2009 16:04




"Bättre dåligt minne än dåliga minnen."

Av My - 23 juli 2009 08:00

Det kan man säga, det så gott som vräkte ner under mitt och Elinas pass igår.

Vi körde pass 2 som vi fått i uppgift att genomföra under viloveckan. Vi var nog lite väl optimistiska när vi började för vi tänkte lägga till vår trappträning också... Det blev dock ändring i det då Elina var sliten efter sina två pass i måndags och tisdags och jag har mina skavanker med vader och fot. Gnälligt värre!




Av My - 22 juli 2009 08:10

Checke ville ha min hjälp eller min bloggs hjälp med att få tips på en någorlunda billig sömmerska i trakten.

Det ska sys en långklänning som bör vara klar siste september. Checke har redan tyget.


Är det någon som har bra erfarenhet av detta så lägg gärna en kommentar! :)



Av My - 21 juli 2009 12:00

Det frågar jag min kropp.

Efter min skada har jag blivit mer noga med mina vilodagar och kroppens signaler. Kroppen signalerade förra sommaren/hösten tydligt, men jag bara körde vidare och förmodligen var det därför mitt korsband gav vika.

Å nu undrar jag vad min kropp vill?

Mina vader som jag hade gigantiska problem med förra sommaren, har börjat moppsa med mig igen. De riktigt knyter sig. Jag tog upp detta med sjukgymnast Marianne för någon månad sedan och hon trodde att det var den inre vadmuskeln som är för kort och fick receptet "Stretching" på alla möjliga sätt. Det hjälpte till en början, men nu är det precis som att muskeln har vant sig vid det och den knyter sig alltså åter igen. Jag ger det någon vecka till, annars får jag nog söka fler tips!


Jag trampade dessutom fel på backträningen i sanden i torsdags. Det kändes inte så farligt utan jag sprang vidare utan problem. När jag vaknade i fredags var foten inte så glad, utan svullen och öm. Detta la sig i söndags och igår begav jag mig ut på en 45 min löptur i tron om att den var ok igen. Men icke, idag är den öm och svullen igen. Jag får väl ge den ett par dagar till. Nästa vecka måste den vara på g för då är det tester på schemat!


Det ska alltid vara något...

Ovido - Quiz & Flashcards