Alla inlägg den 15 augusti 2009

Av My - 15 augusti 2009 14:03

Idag är det inte My som skriver utan det är jag... Henrik. My hade inte tid idag plus att jag borde pröva något nytt så därför ska jag vikarie-blogga!!

Igår hade My ben och... något annat på sitt schema. Det var nog rätt tungt för vid 20.45 stod My och flåsade i dörröppningen och såg sur ut så det var bara att springa till kylskåpet och se om där fanns något att stoppa i henne men hon var bara trött tydligen... och då hände det... ett väldigt konstigt fenomen som ofta händer här.

My: Varför är du hemma?

Henrik: Sist jag kollade så bor jag här

My: men du ska ju vara hos Peter och Elina och hjälpa Peter med pizzan!

Henrik: jaha... Och när ska jag få reda på det?

Poängen...

My: Det sa jag igår

Alla män som har hört det någon gång räcker upp en hand... oj... halva världens befolkning

Henrik: ok, men när ska vi vara där då?

My: Kvart i nio

Henrik: Men det är ju nu

My: Ja

Henrik: När skulle jag få reda på det?

My: Det behövde jag inte berätta för du skulle redan vara där.

Snacka om att bli sågad vid fotknölarna.

Vi blev bjudna på en pizza som Peter hade bakat... eller lagat själv som var en riktig tiopoängare eller som Tony Irving hade sagt "Dew mawste röwra mer paw höftena"... kanske. Till efterrätt blev det någon muslipaj-tjofräs som också var väldigt god. Brudarna ville fördriva kvällen med att planera någon resa men jag och Peter tyckte det var betydligt roligare att diskutera våra helikoptrar och Elina förklarade väldigt bestämt att det inte var ok att övningsflyga på hennes köksbord... HALLÅ!!!! tror hon att vi ska förstöra något? Dessa kvinnor... Nu råder ju då flygförbud i båda lägenheterna så vi får leta upp något nytt ställe.

Idag har My Träningsmaskiner på schemat så imorgon får ni höra historien om när My trasslade in sig i kablar och annat pyssel som en sådan består av.

Jag tycker att alla som kan skriva sms ska ta sina telefoner och skicka ett "bra jobbat-mess" till My för hon är väldigt duktig och kämpar hårt för det här all sin tid och lite till så det är hon värd.

Du är bäst älskling.


Ovido - Quiz & Flashcards