Alla inlägg den 14 augusti 2009

Av My - 14 augusti 2009 08:40

Jag hade ju fått en hint om att man skulle bli väldigt seg i både kropp och huvud under dessa intensiva dagar. Nu har jag genomfört två dagar och jag känner verkligen min kropp och jag är så sömning...

Överkroppen blev totalt genomkörd igår och det är så skönt idag! Vet att det är många som vill att jag ska hjälpa dem att bli av med "gäddhänget" och det ska jag nog kunna hjälpa er med nu... Helt plötsligt med lite rätt teknik och uppfräschade övningar så känns det rejält där vi vill att det ska kännas!

Jobbar som jag tidigare berättar i par och vi byter par några gånger om dagen. Vilket är himla bra då alla besitter olika kunskaper och ser varandras ev brister på instruktörsrollen olika.

Igår fick jag köra triceps och biceps med Thompa och vi gick igenom övningarna ganska snabbt. Då fick vi öva på övningar från de tidigare passen. Thompa väljer då den lättaste, men den som killar älskar att göra - bänkpress. Han slängde på en hel del vikt och pressade mig till att göra rätt många repetitioner och jag har nog aldrig varit så trött i bröstmusklerna...

Har dessutom konstaterat att jag har grymt svaga ryggmuskler. MÅSTE TRÄNAS!


Idag står ben och mage på schemat. Som jag längtar! Båda mina favoriter alltså!

Då större delen av gänget skriver tenta mellan 8-12, börjar vi inte lektionerna förrän 13. Jag har dock tänkt att vara där vid 10-tiden. Ska gå igenom alla övningar vi hittils lärt oss. Hur det ska gå till med denna träningsvärk, vet jag inte. Det får bli lätta vikter helt enkelt. Tekniken måste sitta i ryggmärgen på söndag!


Tufft schema som sagt. Idag slutar vi 20. Lååånga dagar.

Imorgon slutar vi 18 och äntligen ska jag få en hel kväll med min Henke! :) Har knappt hunnit se honom...



Ovido - Quiz & Flashcards