Alla inlägg den 16 augusti 2009

Av My - 16 augusti 2009 16:14

Då var 1 av3 tentor i hamn! :)

Har inte riktigt landat än och förstått att det verkligen är över.

Kände mig oroväckande lugn i förmiddags och även när jag kom till Halmstad. Efter lunchen då jag, Ansi och Anni satte oss och för att vänta på vår tur, kom bubblorna i magen... Å som vanligt, ni vet vad som händer när jag blir skitnervös, precis, toan kallar otaliga gånger!


Som jag tidigare berättat har jag drömt mardrömmar om cabel crossen och jag hade mina misstankar att Micke, läraren, självklart skulle sätta mig på prov i den. Inte hade jag fel heller. Hans enda kommentar till min genomgång på den var KANONBRA! Tacka mardrömmarna för det!

Igår när jag gick igenom mina anteckningar kom jag fram till att jag aldrig testade köra utfall i Smith-maskinen (en sorts ledad maskin) och kände mig lite smått orolig för den. Tror ni inte att jag självklart får denna att utföra på tentan?! Jo visst...

I och med att jag var lite nervös och ville få det hela överstökat så fort som möjligt, gick det lite väl fort fram.

Första övningen man ska visa kunden ska man ta lite extra tid för att just gå igenom grundposition osv. Det glömde Mysan förstås. Detta var grova missen som Micke lade märke till. I övrigt tyckte han att jag var en säker instruktör med mycket god teknik. Att jag var trevlig, lugn och glad!


Ja, det är väl bara till att smälta och tro på att jag sitter här med licensen i hamn.



Av My - 16 augusti 2009 10:34

Henrik, måste säga att du gjorde ett mycket bra jobb som vikarie. Tror jag kommer låta dig skriva här fler gånger under de närmsta veckorna då jag inte har tid.

Mycket roligt inlägg, jag skrattade från början till slut, klockrent! Måste säga att jag är lite stolt över mina snabba kommentarer, framför allt "Det behövde jag inte berätta för du skulle redan vara där". Kvick!

Tack för att du ställer upp massor nu när jag är busy!


Jag trasslade aldrig in mig i några kablar igår. Jag läxade upp Henrik här. Inom maskinträning ingår ej cabel maskinerna, de tillhör fria vikter! :)

Igår var min träningsvärk som värst. Att sitta på en bänk var inte att tala om, det var tvunget att bli stoppade stolar till mig! Jag har äntligen lärt mig marklyft och jag tror att det var dem som ställde till det för mina sätesmuskler. Skönt!


Idag blir en kort dag i Halmstad. Ska vara där vid 12.30 för lunch med Ansi, sen blir det någon timme på gymmet.


Idag gäller det.

Ovido - Quiz & Flashcards