Alla inlägg den 4 september 2009

Av My - 4 september 2009 13:49

Den repliken har du smittat mig med Sweethie!

Jag kan bara instämma...


Vilken fredag, första fredagen på väldigt länge som jag kan ta det lugnt på. Å första helgen jag verkligen kan njuta... Tänk om jag bara hade fått ett tentaresultat, positivt sådant förstås, innan arbetsdagens slut, då hade jag ställt till med party ikväll!

Ikväll ska jag storhandla på Maxi, kan tänka mig med rätt många fler, men skönt att få det gjort. Därefter ska jag äta, sen blir det soffan med en liten godisskål och film. Min sambo kommer hem vid 21 tror jag, då hoppas jag på kvalitetstid!


Imorgon är det mycket på gång. Elina fick en överraskning i present av mig och Henke. Å den ska jag "redovisa" imorgon.

Hon har inte fått så mycket info förutom ett kort där jag skrivit packningslista, men jag kan lova att en stor del av det är påhittat bara för att vilseleda henne! Hihi, så himla roligt! Pay back time!

Efter vår utflykt ska jag och Elina fortsätta umgås hela kvällen lång! Myskväll! Nice, I like! God mat, gottis, girl talk...


På söndag har jag mycket på schemat!


Trevlig helg på er!

Av My - 4 september 2009 13:45

Det var några veckor sedan sist... Har varit lite ur mina rutiner. Nu är det dags ingen att köra:


Veckans minus:

Hmm... Möjligtvis debatten om svininfluensan. Eller rättare sagt tidningarnas skrämseltaktik eller inte?! Det är många om och men...


Veckans plus:

Att jag och min sambo har bokat en resa till solen. Kan inte förklara min längtan! Som vi ska ta igen all tid som försvann under sommaren/sensommaren!

Å plus för att det är min första helg utan plugg på typ jääääääääättelänge! :)

Ovido - Quiz & Flashcards