Alla inlägg den 20 september 2009

Av My - 20 september 2009 21:51

Min lördag fortsatte i samma härliga stil även på kvällen. Tog det lugnt hemma, by my self, öppnade en vinare, spelade Sahara högt, tog fram x antal klädesplagg (det är svårt att välja festklädsel...). Jag begav mig sedan bort till biljardhallen för att möta upp grabbarna innan vi skulle gå till Bahnhof - Henke, Johan, Janne och Nicke.  

Det var alldeles för längesedan jag var ute. Det har inte funnits tillfälle för fest denna sommar av många olika anledningar.

Henke var överlycklig att jag släppte loss och bjöd mig på drinkar och ciders hej vilt. Efter en kvart på Bahnhof kom reflexbrudarna dit. Rookiesarna i FBC D1 lag. Då började vi röja på dansgolvet! Live-schlager på ena dansgolvet, kan ju inte bli bättre!

Jag hade grymt kul hela kvällen/natten! Dansade som aldrig förr, träffade massor av kändisar och glädjen var på topp! Det enda negativa med hela kvällen var när jag, Henke och Elina gick hemåt, vi brudar hade rejält ont i fötterna.

Henkes kommentar:

"Jag har inte sett hur ett enda par skor ser ut ikväll. Jag förstå inte hur ni brudar kan lägga så mycket energi på att välja ett par snygga, obekväma skor!"

Hmmm...ja...det känns bra att ta på sig ett par pumps! Eller vad svarar vi på den??

Vi tre roade tydligen några på gården. En lägenhetsinnehavare vaknade pga oss...


Jag vaknade med ett smått tungt huvud imorse och tillät mig ligga kvar i sängen till kl 11.30 Jag har ungefär 4 sådana här drink-kvällar per år, så då kan jag väl leva med lite huvudvärk!  


    




Ovido - Quiz & Flashcards