Alla inlägg den 7 september 2009

Av My - 7 september 2009 21:50

Nu har jag bestämt mig. Jag lägger klubban på hyllan på obestämd tid. Varför? Noll motivation, jag har fastnat mentalt - är rädd för att skada mig igen, det är tråkigt... Så varför lägga x antal timmar på denna sport just nu? Känns lite vemodigt med tanke på att jag brann för detta för ett par månader sedan.

Vem vet, jag kanske kommer sakna innebandyn efter ett tag. Tiden får utvisa det!


Jag har satt ihop ett träningsschema. Ikväll var det premiär för boxning! Det var flera år sedan jag boxades senast (förutom i lördags) och shit vad kul det är!

Henke kom hem precis när jag skulle gå till Friskis och följde med. Henke är rätt stark (typ väldigt stark) och höll på att slå mina axlar urled...

Nu är det så där sjukt skönt mört i mina överarmar and I like it!


Glöm inte min omröstning till höger!!

(Å tack ni som redan röstat om lämnat kommentarer, blir så glad!)


Av My - 7 september 2009 15:08

Som ni ser till höger har jag lagt upp en omröstning, "Hur känner du mig?".

Jag hoppas att ni alla vill delta i denna! Jag har en hel del unika besökare varje månad och det skulle vara kul att se hur ni känner mig!

Vissa av er kanske passar in på mer än ett alternativ, men då ber jag er rösta en gång och på det alternativ ni känner passar in bäst!

Svarar ni övrigt - lägg gärna en kommentar på detta inlägg om hur! :)


Tack och hej!

Av My - 7 september 2009 11:43


"Don´t bring me flowers when I´m dead."


Detta är en låt som jag hörde på radion idag. Å visst är denna text slående bra. Det är iaf så jag vill ha det.

Inte för att ni behöver bekymra er över det på många herrans år (jag kommer bli en seg tant på 100 bast som leder jympa på Friskis tills de slänger ut mig...), men "Don´t bring me flowers when I´m dead". Vad har jag för nytta av dem då? Utkastade pengar!


Ovido - Quiz & Flashcards