Alla inlägg under januari 2010

Av My - 22 januari 2010 20:35

Det har kommit några små glädje-strå mitt i ännu en helvetesdag.

Jag är så otroligt tacksam för all omtanke jag får av er, mina kära vänner, familj och inte minst Henke. Ni hjälper mig att komma upp ur den j-vla hålan jag hamnat i. Eller rättare sagt försöker ni dra mig ut från den där onda cirkeln.

Henke var ju duktig att sluta snusa för ett tag sedan. Han har dock varit tvungen att börja igen, på dispens, för att lugna sina nerver pga av det som händer mig.

Igår hade en kär vän lämnat rosa tulpaner och nötkräm (ett av mina favvogodis, de slank ner på 3 röda...) och idag ringde Bellis och sa att de hade blomsterbud till mig. Ni är underbara! Jag kan inte tacka er alla nog för allt ni gör för mig!


Nu ska jag och Henke ha PARTY FÖR TWO!!!


  


Av My - 21 januari 2010 20:17

Jag trodde att gårdagen var den jobbigaste dagen jag varit med om i mitt liv. Otroligt påfrestande. Men jag vet att ingen riktigt förstår min känsla -besvikelse, orkeslös, krossad och ja...jag vet inte hur jag ska försklara den.  


Men tydligen bara fortsätter det. Idag är det fruktansvärt. Eftermiddagen/kvällen har varit hemsk. Det känns som jag hamnat i en ond cirkel som inte vill släppa ut mig. Min önskan är att den stannar nu. Jag fixar inte mer. Jag vill att det ska bli som vanligt igen.

Av My - 20 januari 2010 20:57

Jag är 26 år, strax 27. Har upptäckt flera gråa hårstrån på mitt huvud, kanske inte så konstigt med tanke på de senaste 3 månaderna. Men är det inte lite tidigt att behöva färga håret för att täcka de gråa stråna? Något är galet.

Att jag dessutom äter som en kratta, äter godis varje dag och ändå går ner i vikt. Hmm, står inte rätt till det heller. Kan inte låta bli att säga det igen, kroppen är fascinerande. Min hjärna behöver tydligen all energi den kan få och roffar åt sig allt. -4 kg på tre månader, utan att banta. Testa stress och press om ni vill gå ner i vikt...


Jag ska skärpa mig med bloggandet from imorgon. Det finns en hel del att tjata om igen. Jag ska dessutom ta lite kort, ni har mest sett text den senaste tiden.

Grymt tråkigt, I know.


Jag är arg. Väldigt arg.



Av My - 18 januari 2010 22:06

Visst är det härligt! Måndagar/tisdagar är mina nya favoritdagar.

En måndagskväll blir som en fredagskväll med fredagsmys och en tisdag morgon som blir som en lördag med mysmorgon. Lovely!

Visst blev det rörigt, men ack så mysigt vi ska ha, jag och Henke!


Godisskålen och dvd:n är laddad!!


Av My - 17 januari 2010 19:45

Begav mig till mamma ikväll. Hade beställt kvällsmiddag - hennes gratäng med köttfärs, morötter och potatismos. Grymt gott! Jag lade mig därefter på mattan bredvid spisen, varmt och skönt! Mamma lade sig brevid mig och sen drömde vi bort. Vi var både i Thailand, New York och på kryssning...

Jag kom på att jag fyller år om 3 månader och då blir jag 27. 27!! Jag tycker att 26 låter bra, men inte 27. Åldersnoja!


Nu sitter jag hemma i vår soffa. Henke har pratat in små söta meddelande på min telefon som jag kan lyssna på om och om igen. Tills han kommer hem får jag mumsa på godis och ostbågar. Ja, jag har faktiskt dispens för godis ett tag framöver!

Tack brorsan för ditt inlägg! Jag ska bättra mig på stavningen, men remoulad är svårt... Om jag nu stavade rätt denna gång?


BLÅSNINGEN!!

Av My - 16 januari 2010 10:09


...en hel eftermiddag, kväll, natt och söndagmorgon med min Henrik. Vi ska äta våra favoriter, kamben med vitlöksbröd och gnaga majs. Tror även att det slinker ner en och annan godisbit.

LÄNGTAR! Du är bäst älskling!

Av My - 15 januari 2010 09:22



 ?

Av My - 13 januari 2010 17:10

Många av er tänker: Woopsidaisy... My utan mat är inget att rekommendera. Men lågt blodsocker handlar det inte om denna gång.

Jag har hela dagen sett fram emot min lilla kvällsmåltid som består av hederliga fiskpinnar, potatis och broccoli. Glötta-mat jag vet, men ack så gott. Pricken över i:et till denna måltid är remoladsås! Tror ni inte att jag glömt ta med flaskan??

KRIS. Nästan lika stor kris som om jag skulle glömma lingon till köttbullar eller ketchup till köttfärssås och spagetti.

Det är lite torrt!




Ovido - Quiz & Flashcards