Direktlänk till inlägg 28 oktober 2009

Äntligen riktigt mör!

Av My - 28 oktober 2009 08:37

Jag har den senaste veckan saknat riktigt långa eller intensiva pass där jag varit helt mör efteråt. Det har funnits lite tid de senaste veckorna och jag har väl fortfarande lite att fundera på, men igår var jag tvungen att ta ut mig rejält.

Bokade mig på ett spinningpass. Jag tycker egentligen inte om spinning och har kanske bara spinnat max 8 gånger i mitt liv. Det har aldrig varit en träningsform som fastnat. Men vem säger att man inte kan ändra sig?

Det är grymt bra träning och jag som inte har innebandyn längre och kan pumpa ut låren får verkligen dem trötta på cykeln.

Som sagt, ingen van spinnare och jag har aldrig varit på spinning på Friskis i Ängelholm. När jag kom in i salen tog jag en cykel längst bak i hörnet. Att justera sadeln gick fint, men jag hittade inte spaken till att justerna styret! Jag var tvungen att fråga kvinnan bredvid mig. Jo den hylsan satt under ramen på cykeln... Hmmm.

Å jag hade fler problem, men för att inte dumförklara mig själv så ska jag hålla resten hemligt. Man ska väl vara gröngöling någon gång!

Själva passet gick bra. Jag hade självklart pulsklockan på mig. Det är så himla intressant med pulsen - älskling, det var en suveränt bra present!

Efter en timme var mina ben ganska tunga och jag begav mig ner till gymmet och "myshörnan" där Kettlebellsen finns. Jag körde ett varv av mina övningar och därefter en utmaning. Så jäkla skönt att vara utpumpad!


Imorgon ska jag ta mig an träningsformen som jag så gott som avskyr mest (förutom basket), simning! Henke ska lära mig crawla. Jag ska ge det en chans... Det gäller att min sambo har tålamod.


Ikväll ska jag bli en mörk brunett! I like it!



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av My - 24 februari 2010 20:24

Jag har fått några kommentarer från mina läsare, att ni saknar bloggen. Även personer som jag inte visste läste den har hört av sig. Det värmer förstås! Själv har jag också saknat bloggen, men jag har inte haft lust att stå för den själv. Henke erb...

Av My - 4 februari 2010 11:14

Jag tar paus i mitt bloggande. För tillfället har jag absolut ingen inspiration till att skriva. Vem vet, det kanske ändrar sig nästa vecka. Eller så slutar jag helt...   Hej så länge. ...

Av My - 1 februari 2010 20:15

I brist på annat att skriva så blir det ett status-inlägg!   Kvällens humör: Rastlös men på väg upp!Kvällens borde: Jag borde inget mer ikväll, jag är värd slappe!Kvällens frisyr: "Göm håret med mössa-frisyr"Kvällens klädsel: Jeans, favvo NY-tröj...

Av My - 30 januari 2010 21:10

Brorsan, Gina och Jonte kom hem till oss strax efter 10 med frukost. En av de första kommentarerna: - Jag ser att faster inte förberett för besök idag... Jonte springer och plockar på allt! Jag hade väl inte haft en tanke på att plocka undan allt...

Av My - 30 januari 2010 20:52

Igår var det fest med jobbet på Sundspärlan. Clabbe var dj och hade utlovat 80-tals musik hela kvällen/natten.  Jag önskar att ni varit där. Vilket drag, grymt bra musik och skitkul! Nattens stora minus var när jag skulle cykla hem från polishuse...

Ovido - Quiz & Flashcards