Alla inlägg under oktober 2009

Av My - 12 oktober 2009 19:53

Direkt efter jobb blev det gymmet. Mitt absoluta favoritpass stod på schemat - kettlebells. Ni måste bara testa! Jag kör tre omgångar på passet jag satt ihop och redan efter första kände jag att låren var möra.

Inte konstigt med tanke på att jag inte tränat sedan i fredags morse... De var chockade. Några av er frågar er säkert varför jag legat på latsidan hela helgen?! Planen var två pass, men det sket sig. Det har kommit mycket emellan, bla ett tjurigt knä och en kraschad dator (rättare sagt all min musik...). Jag har ingen att skylla på när det gäller datorn, helt och hållet mitt eget fel. Tur att jag har vänner som räddar en i nöden! Elina, om du inte fått alla mina låtar i somras så hade jag varit grymt ledsen på mig själv!


Efter Kettlebells var det dags för nästa pass - mitt jympa pass för jobbet. Jag var tvungen att gå igenom detta hemma inför onsdag och det tar sin tid. Jag tror att det blir bra och ganska jobbigt. Mina lår lever! Ska bli kul att köra det inför kollegorna!


I övrigt så har jag lite annat som också förgyller mitt liv för tillfället med spänning och erfarenhet. Å ännu en gång har jag konstaterat att jag måste jobba på mitt självförtroende! 


JAG KAN. JAG VILL.  

Av My - 12 oktober 2009 09:27

Denna skobutik ligger på Familia i Hyllinge. Jag har aldrig tidigare varit inne i den just pga förutfattade meningar - röran av alla kartonger som står överallt och värre än "skopunkten-skor".

Inget ont om Skopunkten, jag kan också handla där, men främst på sommaren då jag behöver massor av ballerinas!

Målet med min sko-shopping i helgen var att hitta ordentliga höstskor, inga syntet och låtsas skinn, utan riktiga!

Åter till Deichmann, ett par kollegor pratade om denna affär förra veckan och rekommenderade den. Igår gav jag den ett försök och blev förvånad. De har skor för alla tillfällen och har såväl syntet som skinnskor. Dessutom till rimliga priser och då får vi ta alla dessa skokartonger som står i var och varannan hörna!


Testa Deichmann!


Av My - 10 oktober 2009 19:18

Jag och Checke åkte in till Hbg tidigt för att shoppa livsviktiga saker...

Checke var tvungen att hitta en speciell skinnjacka (den måste jag också köpa, så himla snygg!) och jag var på jakt efter skor av alla dess slag. Jag har ju varit duktig och slängt alla min höst och vinterskor i början på detta år, förutom mina 2 par stövlar. Så det var verkligen tvunget att köpa skor. Jag hittade 3 par, varav 1 par kom med mig hem. Det andra paret var jag för snål för att köpa (plus att de faktiskt nästan såg ut som det första) och det tredje paret fanns inte i min storlek så de får jag leta vidare efter.

När jag och Checke shoppar tillsammans så tar det rätt lång tid och med tanke på att vi båda hade tider att passa på eftermiddagen så hann vi inte riktigt igenom alla affärer. Att vi dessutom är veliga gör att vi är inne i varje affär så väldans länge. Sorry Checke, att jag tog halva vår tid på stan inne på Håkanssons... :)

Vi hann precis slänga i oss dem goda pajerna på Café Annorledes innan vi körde hem i Tarzan.


Detta är min absoluta favoritlördag - en mysig höstdag på stan med gott sällskap.

Å att vi dessutom är så himla envisa och vägrar ta på oss stövlarna och har på oss ballerina är så himla komiskt!!



Av My - 9 oktober 2009 23:20

Mmm...jag är väldigt mätt.

Vilken mysig kväll det har varit! Elina tittade in vid 18-tiden, därefter åt vi i lugn och ro framför fondue-grytan. Det är verkligen en måltid att njuta av när man behöver sitta i lugn och ro och bara snacka av sig! Vi tömde så gott som all mat, men det var ju så gott!!

Vi fick därefter oväntat besök av Henke som kom hem lite tidigare från jobbet och satte sig vid grytan och åt upp våra rester.

Elina ställde sig i köket och tillagade sin egenpåhittade efterrätt. Smarrig sak med stekt färsk ananas, smällt choklad, glass, lime och chokladbars... Mäktig och otroligt god!

Framför Idol slank det även ner en och annan godisbit.

Elina, alla goa skratt vi fick idag var guld värda!


STARK.



  


  



Av My - 9 oktober 2009 16:22

Minus: Att livet är orättvist ibland.

 

Plus: Att jag har en mysig helg framför mig!

Av My - 9 oktober 2009 12:05



...av spänning och idéer. Snälla, snälla, snälla!

Av My - 9 oktober 2009 09:00

Vilken känsla det är när klockan ringer kl 5.20, man är så himla trött, men kommer i samma stund på att det är ju faktiskt fredag och det betyder sovmorgon dagen efter!


Min klocka har som sagt fått rutin på att ringa vid denna tid. Eller, oftast behöver den inte ringa för min automatiska väckarklocka ringer 5.15

Jag och Elina träffades som vanligt 5.30, denna gång var det inte promenad på schemat utan löpning, trapp- och hoppträning. Ett intensivt 45 minuters pass som är som glass för våra knän! Å att jag aldrig lär mig att inte klä på mig som om jag vore på Antarktis!


Ikväll är det myskväll med Elina. Vi ska äta fondue. Det är så himla gott och man äter i lugn och ro och bara njuter! Sen har Elina en överraskningsefterrätt... Hon är ju efterrätternas drottning och skulle själv mixa ihop något. Kan ju inte säga annat än att det ska bli spännande! Jag har ju varit försökskanin förr.

Det är dessutom Idol ikväll!


Trevlig helg på er alla!

...

Av My - 8 oktober 2009 15:30




Undras om jag valde rätt beslut...

Ovido - Quiz & Flashcards