Alla inlägg under oktober 2009

Av My - 8 oktober 2009 12:27

Ikväll har jag bokat biljetter genom jobbet för att se Rögle-Skellefteå! Jag har bjudit med brorsan och jag ser verkligen fram emot kvällen!

Rögle, se nu till att göra en bra och underhållande match...












                         


Av My - 7 oktober 2009 20:12

Pedantisk som jag är, brukar Henke få sig en och annan känga över ev stök. Får säga att det inte händer så ofta, men visst tjatar jag. Jag har dessutom lärt mig att den där Henrik är klipsk och har stenkoll på om jag själv skulle missa något...

Henke ringde mig för ett tag sedan. Ett utdrag från detta samtal kommer här:


H: Har du varit på toa ikväll?

M: Eehhh...ja.

H: Jaha, och?

M: Vadå, har jag missat att du städat?

H: Nä, har du inte suttit på toastolen?

M: Nej... Jag dammsög bara och såg att en full toarulle låg på "fel" sida av toastolen.

H: Gå in och kolla.

Jag går in på toa, kollar pappersrullehållaren och ser en tom pappersrulle med en post-it på. Det står:


"Visst är det jobbigt när pappret är slut... Jag råkade ut för det innan. Så nu vet du hur det känns. Där står en ny rulle till vänster om toan."


Ajdå. Jag hade alltså tagit sista biten imorse och glömt sätta i en ny rulle. BIG NO NO!!


M: Glömde jag...? Hur löste du det? Hade du gjort nr 2? (Det var inte riktigt så jag sa, men vi gör bloggen lite renligare)

H: Jag fick ju knipa och springa ut och hämta en ny rulle!!


Jag gillar små söta post-it lappar älskling :)




Av My - 7 oktober 2009 09:32

Idag börjar mitt jympa-pass på jobbet igen! Det var fler än i våras som ville hänga på och några nya ansikten...ska bli kul!

Idag får vi dock köra mitt gamla pass, har inte hunnit sätta ihop ett nytt. Sanna, vi älskar ju Tina Turner låten så det gör ju inget, vi får grymma benmuskler då! :)

Av My - 6 oktober 2009 09:30

Igår kväll roade jag och Checke Friskis och Svettis, eller kanske irriterade?! Åtminstone i den sal där

Balansboll-passet var...

Att vi två, "de mest veliga i hela världen, förvirrade, noll-koordination och balans-tjejerna", skulle prova detta pass igen...ja det gick ju som det gick.

När vi satt på våra bollar i salen innan passet startat, bestämde vi att vi inte fick kolla på varandra. Gör vi det, så brister vi i gapflabb. Det absolut bästa hade varit om vi suttit i vars en ände av rummet, men det är ju lite trist med tanke på att vi faktiskt skulle umgås.

Jag lyckades ganska snabbt ramla av min boll, inte en gång utan 3 gånger! Å vad gör Checks då? Jo, skrattar så att bollen hoppar och hoppar. Folk vände sina blickar mot oss. Sorry!

Vi svor över att vi var klena i muskulaturen i både rygg och baksida lår. Instruktören rättade dessutom till Checkes höft i en övning och hon trodde då att hennes baksida skulle smälla! Hihi.

Å jag konstaterade att Checke kommit på en ny variant på knäböj... Vi har en hel del att jobba med Sweethie! :) Jag lägger som sagt upp dig på köksbordet snart! En och annan muskel behöver nog töjas.


I Checkes mail imorse skrev hon upp kroppsdel för kroppsdel som hon var lite mör i och det slutade med att så gott som hela kroppen fanns med på listan! :)

Jag börjar få lite extra känsel i mina triceps...


Av My - 5 oktober 2009 16:24

...om jag hittat ett sådant, börjar jag bli gammal då??

Jag har ett, alldeles silvergrått! Jag trodde först att ljuset på toaletten var lite galet och det kanske var solblekt. Men nä, Sanna konstaterade "My, du närmar dig 30".

Jag har ett grått hårstrå!

Fast jag har för mig att jag läst att man kan ha gråa hårstrå utan att vara gammal, har inte ni också det??



Av My - 5 oktober 2009 12:04

Min söndag började med en tripp till Väla och IKEA med Elina. Shoppingbegäret tog vid...

Vi handlade dock inte så mycket. Jag kom hem med ett par snygga jeans och en toa-borste. Elina handlade desto mer på IKEA och fick ihop en hel papperskasse!


Väl hemma åkte jag till mamma och Mats (Henke skulle egentligen följa med, men en hård utekväll dagen innan stoppade det).

Vilken tur att jag kom på att Greys hade haft premiär på onsdagen när vi var i Turkiet och att jag såg att de visade reprisen igår kväll! Vilken underbar serie. Den är ju så himla bra och nu får jag återigen mina tårar varje vecka.


Jag och Henke begav oss efter tv-tittandet till Strövelstorp och Henkes föräldrar. Fint med söndagsmiddag!

Henke och Bitt skulle äta kycklingmage (kommer inte ihåg vad det heter), jag och Leif fick äran att äta vanlig kycklingfilé! Tack! Mycket gott!

Å hur fint är det inte med färsk ananas? Kan ju ätas som godis!


Det var den helgen...schwiiiiiiiiiiiiiiisch!

Av My - 3 oktober 2009 22:14

Igår efter jobbet begav jag mig till gymmet för att köra mitt styrkepass. Just detta pass skulle jag egentligen genomgå ett par gånger till, men igår var jag så grymt trött på det och kände att det var dags för variation. Jag får inspiration av alla mina tidningar som jag prenumererar på (plus några till som vänner lägger i brevlådan...). Bläddrade i tidningarna och i nya Fitness fanns ett reportage om Kettlebells "järnklot" - det ska jag köra, var min tanke! Har kört en del tidigare och vet att det är otroligt bra träning, mycket fettförbränning och pulshöjande.


Imorse kl 9 begav jag mig till gymmet. Körde 25 min effektiv kettlebells träning och var trött som aldrig förr, kändes som om jag tränat i 2 h. Å vad jag känner just nu...förbli sittandes i soffan My, rör dig inte för det gör ont!


Tänk vad lite mönsterbryt kan göra... Motivationskick :)


Av My - 2 oktober 2009 18:51

Minus: Tidigare i veckan har det inte varit något minus, jo, kanske att min mage har saknat "kli-i-röven"-bröd (som Henrik brukar säga). Fast idag kom veckans stora minus, nämligen att vara tillbaka på jobbet... Jag behöver en kick!!


Plus: Min Henrik. Att jag har en pojkvän som gör alla de där "små sakerna" som egentligen blir så himla stora och betyder så väldigt mycket!

Ex. en spontan kram, många fina komplimanger, en otrolig omtänksamhet... Listan kan göras lång. Du är underbar Henrik Larsson!



Ovido - Quiz & Flashcards