Alla inlägg under juni 2009

Av My - 23 juni 2009 09:27

Jag var helt oförberedd, hade inte ens en tanke på det. Egentligen visste vi ju. Var fjärde vecka är testvecka med innebandyn och det var igår. Jag blev överraskad när de sa att vi börjar med Coopers!

Lite dålig tajming både med mitt knä som fick sig en törn i helgen och att jag går på lite mindre kaloriintag för att bli av med lite smått... Jag hade verkligen behövt ett rejält mål pasta på lunchen. Men, nu blev det inte så och jag måste säga att det gick riktigt bra! Förbättrade Coopers med 27 sek! :)

Förbättrade mig även i hoppen, fast med ynka 8 cm och snabbheten med knappt en sekund på 50 m.


Det går framåt!


Av My - 22 juni 2009 14:58

Checke sa till mig x antal gånger i helgen att jag inte skulle maila henne på jobbadressen from i helgen. Hon hade nämligen vidarbefodrat den till en vikarie som ska kolla den över semestern (hon skulle ändå vara på jobb måndag och ev tisdag denna vecka). Det var ju inte så lägligt att skriva som vi brukar göra...

Å vad gör jag i förmiddags?? Självklart mailar jag henne, precis som jag brukar och skriver lite allt möjligt. Inte förrän jag får autosvaret förstår jag min tabbe!

Ja, man blir väl inte förvånad!

Av My - 22 juni 2009 13:12



"En liten förändring vad gäller matvanor kan göra underverk."

Av My - 22 juni 2009 09:29

Det brukar hända mig en gång om året och nu var det väl dags - jag försov mig imorse!!

Kl 7.06 vände jag mig i sängen och slog en blink på väckarklockan. Ojojojoj...36 min för sent hoppade jag upp ur sängen!


Jag hann till jobb ändå, men tidningen fick bli lidande!

Av My - 21 juni 2009 21:19

I förmiddags bestämde jag och Elina oss för att ta en tur till stora staden. Jag och Henke behövde inhandla ett par saker till lägenheten och Elina kunde inte glömma en tavla hon och Peter sett på Ikea.

Första anhalten skulle bli brunch på Dunkers. Man måste ju ha ett välfyllt energiförråd för att orka med en halv dags shopping... Vi körde dit lite före öppningsdags för att hinna få lite sol på näsan, satte oss på kajkanten och njöt! Vilken underbar havsdoft! 

Efter ett par minuter kom en man och satte sig två meter ifrån oss. Han tittade eller rättare sagt glodde på oss hela tiden! Tjuvlyssnade han också?? Lite obehagligt faktiskt.

Vi blev lite besvikna på brunschen. Jag har varit där en gång tidigare på Mors dag för ett år sedan och då var där väldigt mycket mat. Stort minus för att de inte hade hembakt bröd eller bullar! De serverade vanliga "gör det själv-baguetter"!! :(


Därefter betade vi av Mio och Rusta (jag hittade en skitsnygg blodröd matta (Henke godkände den!!). Elina, du skulle verkligen köpt de blommiga gummistövlarna, de var riktigt snygga!

Mest tid spenderades förstås i Ingvars hus, IKEA. Elina köpte en ursnygg tavla med röda blommor (vallmo tror jag) och en hel del annat! Jag kom bara där ifrån med en träpersienn...

Vi fortsatte till Bauhaus, Härliga Hem och sist Jysk. Jag letade efter en tvättkorg i ek eller teak och den hittade vi där. Det fanns endast en kvar och jag fick ta utställningsexet till ett reducerat pris. När jag skulle gå och hämta den stod där en kvinna och inspekterade MIN tvättkorg. Hon pratade dessutom för sig själv "denna var ju fiffig..." Jag stod artigt och väntade tills hon märkte mig.

"Ska du ha den?"

"Mmm, det är den sista och jag fick precis veta att jag fick köpa den. Så jag bär iväg den nu!"

Jag tog min tvättkorg och kvinnan blev nog en aning förvånad.


Min lilla Polo var välfylld när vi körde hem. Ändå ville vi bara gå en gång från parkeringen. Elina kunde knappt se var hon gick med sitt berg av saker framför näsan!!


Tack för en mysig dag!


Av My - 21 juni 2009 21:05

Checke åker snart på sin årliga familjesemester till Frankrike, så vi tyckte det var läge att umgås. Egentligen skulle vi båda på vars ett håll med våra grabbar, men det märks att man börjar bli gammal, det räcker med festligheter en kväll per helg... :)

Vi var som sagt lite slitna sedan midsommarafton vilket gjorde att vi hämtade en pizza! Det var mycket nyttigt att få snacka av sig ordentligt!

Framåt halv nio begav vi oss på en promenad bort till Elina där även Emlan fanns på plats. Elina bjöd på nybakad kladdkaka och det tackar vi aldrig nej till!

Det blev mycket tjejsnack och när jag kollade på klockan för första gången var hon redan 23.30 och det var dags att bege sig hem!


En välbehövlig lugn kväll med girlsen! I like!

Av My - 21 juni 2009 00:24

Ja, den kommentaren fick jag av Henke idag.

Jag har ingen aning om vad det har varit med mig. Okej att jag alltid brukar vara klantig, men jag borde verkligen stannat i sängen hela dagen! Jag drack inte värst mycket igår, 2 glas vin och en drink, men alkoholen har förmodligen satt sprätt på mina nerver.

För det första har jag varit tjurig och klagat på allt och alla. Om det inte var tanten på gatan, så var det bilen som inte höll hastigheten eller Henke...

De stora olyckorna började när vi skulle köra några flyttlass med lådor till lägenheten. Jag bar depåstöd till hojen och körde en vass kant in på de fina tunna benen på fotens ovansida. Ett par fula ord kom ur min mun.

När jag skulle gå med en tung låda (hur packar du?) från Henkes lägenhet gick jag in i hans hatthylla och gjorde ett hack i min panna. Här börjar Henke bli orolig för mitt tillstånd.

Å det allra värsta...jag har ju ingen känsel i mitt underben efter operationen och känner aldrig om jag går in i något förrän jag kör det så hårt in i skelettet att det ilar i hela kroppen eller som idag - jag står vi Henkes bil, tydligen med underbenet mot dragkroken, lutar mig in i bagageluckan och ska ställa en låda långt in. Mitt ben blir som ett C, lite överdrivet, men mitt knä blir alltså böjt åt helt fel håll. Ont gjorde det, tårarna började så smått trilla ner,jag satt mig på en bänk och pratar ut i tomma intet "Låt det inte ha hänt något med mitt knä, snälla låt det inte ha hänt något..."

Jag är lite öm i knäet, men litar på den rutinerade i Knäco som ställde diagnosen; "Märlan och ärrbildningarna har nog fått sig en omgång."


Knä, må bra imorgon!



Av My - 20 juni 2009 10:56

Vi var ett litet lagom gäng som samlades i Henkes föräldrars hus i Strövelstorp för att fira midsommar. Vädret var på vår sida och vi började med att spela kubb. Självklart tjejer mot grabbar, å som vi regerade!! :) Det utbyttes en hel del spydiga kommentarer... Emlan var den enda i vårt lag som hade känsla att kasta pinnen så i slutet lät vi henne ta alla kast, vilket var lyckat!

Lite smått hunriga tog killarna tag i grillen och vi tjejer skötte övrig markservice.

Emlans "hemodlade" sallad var grymt god, Henke gillade dock inte att där var fågelfrön i. Pillan och Borsa hade tagit med en stor bytta jordgubbar, 4 liter glass (!!) och 1,5 liter grädde (haha...vi använde knappt 0,5 l). Mätta och belåtna blev vi alla!

Kriget mellan grabbarna och tjejerna fortsatte genom Alias och Touché, å där gick det ju ännu bättre för oss!


Tack alla för en supertrevlig kväll!

Ovido - Quiz & Flashcards