Alla inlägg under september 2009

Av My - 20 september 2009 21:51

Min lördag fortsatte i samma härliga stil även på kvällen. Tog det lugnt hemma, by my self, öppnade en vinare, spelade Sahara högt, tog fram x antal klädesplagg (det är svårt att välja festklädsel...). Jag begav mig sedan bort till biljardhallen för att möta upp grabbarna innan vi skulle gå till Bahnhof - Henke, Johan, Janne och Nicke.  

Det var alldeles för längesedan jag var ute. Det har inte funnits tillfälle för fest denna sommar av många olika anledningar.

Henke var överlycklig att jag släppte loss och bjöd mig på drinkar och ciders hej vilt. Efter en kvart på Bahnhof kom reflexbrudarna dit. Rookiesarna i FBC D1 lag. Då började vi röja på dansgolvet! Live-schlager på ena dansgolvet, kan ju inte bli bättre!

Jag hade grymt kul hela kvällen/natten! Dansade som aldrig förr, träffade massor av kändisar och glädjen var på topp! Det enda negativa med hela kvällen var när jag, Henke och Elina gick hemåt, vi brudar hade rejält ont i fötterna.

Henkes kommentar:

"Jag har inte sett hur ett enda par skor ser ut ikväll. Jag förstå inte hur ni brudar kan lägga så mycket energi på att välja ett par snygga, obekväma skor!"

Hmmm...ja...det känns bra att ta på sig ett par pumps! Eller vad svarar vi på den??

Vi tre roade tydligen några på gården. En lägenhetsinnehavare vaknade pga oss...


Jag vaknade med ett smått tungt huvud imorse och tillät mig ligga kvar i sängen till kl 11.30 Jag har ungefär 4 sådana här drink-kvällar per år, så då kan jag väl leva med lite huvudvärk!  


    




Av My - 19 september 2009 17:28

Jag minns inte senast jag hade en så lugn och skön lördag... Underbart.

Startade morgonen med en 50 min löptur i ett perfekt väder! Väl hemma blev det frukost och dusch.

Jag och Henke tog därefter en mysig promenad på stan och gjorde ett par ärenden. Som jag har saknat det! Det är underskattat att gå på Storgatan en lördag förmiddag, väldigt mysigt! Å tanken slog oss att om en vecka kommer vi få så mycket tid att just rå om varandra. Lovely!

Efter att vi slängt i tvätt cyklade vi till Sara och Henrik. De renoverar sitt hus för fullt. Kommer bli så himla fint! Sara, ser fram emot vår fredag/lördag som vi ska planera in! :)

Mormor och morfar har idag flyttat in i lägenheten rakt över gården. Vi har sprungit där ett par gånger och kollat läget!

Det är inte slut här, jag har hunnit med mer:

Kollade seriepremiären för FBC´s D1 lag där Elina spelar. Träffade Marlan utanför och vi hann också snacka lite strunt.

Efter matchen ville Elina ta en löprunda och jag anmälde mig som sällskap, ett cyklande sådant.


Det är ju helt otroligt. Så mycket jag har hunnit med idag! Nice!

Ikväll tror jag att det blir en vinare och utgång!


Trevlig lördag!


Av My - 18 september 2009 22:00

Direkt efter jobbet begav jag mig till Väla för att träffa Checke. När jag var i Fleninge ringde hon mig och frågade hur långt jag kommit. Hon hade parkerat på en familjeparkering...fin bil - stor parkeringsplats. Där var en plats ledig nära hennes bil och hon ställde sig därför mitt i rutan för att reservera den till mig. Hihi.

Åter till det viktiga! Shopping på schemat, förstås! Innan vi ens kommit innanför köpcentrats dörrar får vi första skrattanfallet. Varenda date med dig Sweethie är fylld av skratt, tårar (pga för mycket skratt) och vi är veliga, förvirrade!

Jag köpte present till Jonte, ett Nike träningsset och en svart blus. Precis vad jag behövde! Checke köpte också en svart blus (otippat att vi köpte samma sort) och 2 likadana klänningar... Checke kan aldrig bestämma sig. "Ska jag ha svart eller mönstrad?" Jag svarade mönstrad, men hon var osäker och köpte därför båda för att fundera hemma! Detta händer rätt ofta... Sedan kör lilla Sweethie tillbaka till Väla och lämnar den andra. Velig? Nähe!

Innan vi begav oss hemåt i ilfart för att kolla på Idol, bjöd Checks mig på middag! Tack!


Önskar en ny date snarast! :)



Av My - 18 september 2009 15:59

Minus: Att jag är riktigt trött på min garderobs innehåll. Det blir en rejäl höstrensning! På kuppen måste jag köpa nya kläder, vilket är ett plus (shopping gillar ju jag...)!

 

Plus: Att jag ser fram emot hösten och hela livet!

 

Av My - 18 september 2009 10:53

Anette bad mig följa med till jobbets extraförråd - "röran". Tydligen var där en pall med grejor från 1993 med en utställningsmonter och annat skit. De hade tydligen glömt packa upp denna då och mössen hade hittat dit.

Vi kunde konstatera att mössen levt loppan och käkat både servetter och choklad! Där var gott om bajs... Kontorsråttor som vi är, ville vi självklart inte smutsa ner oss. Anette fixade lagom storlek på overallerna! Å självklart ville jag se ännu fulare ut genom att ta på luvan!


   

Av My - 17 september 2009 20:24

Jag har varit nervig i 2 veckor och 4 dagar... Har väntat och väntat på resultatet!

När jag kom in genom dörren säger Henke:

"Du har fått brev från The Academy..."


Godkänd tenta. Diplom på Lic Personlig Tränare och Cert Träningskonsult. Å det bästa av allt, mitt guldkort som Träningskonsult!!


Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeee! Visst ska detta firas i helgen?!


  

Av My - 17 september 2009 11:14

Igår fick vi oväntat besök av moster och Claes. Vilken tur att jag och Henke (han skalade ju faktiskt äpplena) gjort en stor laddning med paj och massor av vaniljsås så där blev fika till dem med! Det var dessutom trevligt att träffa brorsan och Martha, tyvärr kom inte Melker och brorsans nya brutta Diana med. Fast jag får en ny chans att träffa henne på söndag! Då är det nämligen 1-års kalas för Jonte!


Att jag är pigg på kvällarna är ingen hemlighet. Jag är absolut inte trött när klockan passerat 22. Oftast vill Henke gå och lägga sig då om han har tidiga passet och självklart vill jag lägga mig samtidigt som honom... Som tur är har jag lätt för att somna, oavsett tidpunkt. Jag kan bara stirra in i tomma intet och tillsist faller ögonlocken ner. Obs! Detta gäller enbart om jag tränat på kvällen. Träningsfri kväll, då har jag myror i kroppen!  

Jag har så länge jag kan minnas haft problem med morgnarna. När jag bodde hemma hos mamma ( över 7 år sedan!!) fick hon alltid ringa från jobbet och dubbelkolla så jag kommit upp.

Idag däremot, min kropp har hittat in i morgonrytmen och vaknar mellan 5.10-5.20 Självklart riktigt grusig i ögonen, men om jag går ut direkt vilket jag och Elina fått in som rutin, blir jag pigg!

Å som jag gillar mina morgnar. Framför allt nu när det är kyligt ute. Det är så skönt att komma in i värmen efter promenaden, duka fram frulle och läsa tidningen i lugn och ro (ingen högläsning där inte!)...

Sedan jag började med min nya morgonrutin har inte ögonlocken varit tunga på jobbet, jag har alltså inte råkat ut för pensionärströttheten efter lunch! Å jag har inte behövt ta min micropaus på toaletten på 2 min! Oskyldig


Try it! Morgonpromenader gör underverk!

Av My - 16 september 2009 12:19

Brist på annat, så får jag berätta om min dag igår och min dag idag...


På ett vis saknar jag redan innebandyn, å andra sidan är det ganska skönt att sköta min egen träningen på vilka tider jag känner för.

Igår begav jag mig till gymmet. Körde ett helkroppspass och 30 min kondition, varav 20 på Crosstrainern. Fantastisk maskin...svetten droppar ju! Skakandes i bröstmusklerna begav jag mig hemåt.

Henke var i full gång i köket och hade gjort en fantastiskt god paj med kyckling, kantareller och ananas!

Därefter blev det en lugn kväll i soffan framför Idol och Superstars. Riktigt dumt att dessa program ligger på samma tid, varje dag!!


Idag har vi besök från Polen. Jag gillar besök, det gör att jag har att göra!

Direkt efter jobb ska jag ta en 45 min löptur. Min bror Magnus och hans barn Melker och Martha kommer nämligen och hälsar på oss ikväll. Det var längesedan vi sågs och jag ser fram emot det. Tänkte jag skulle göra en äpplepaj och bjuda på vanlijsås med paj...förstås. I love vaniljsås!


Nu kurrar magen! MAT!




Ovido - Quiz & Flashcards